• Kanali i ajrit me rrjetë të veshur
 • Kanal ajri fleksibël i bërë nga fletë metalike dhe film
 • Kanal akustik fleksibël me ajër të ri
 • Misioni yne

  Misioni yne

  Krijoni vlerë për klientët dhe krijoni pasuri për punonjësit!
 • Vizioni yne

  Vizioni yne

  Bëhuni një nga kompanitë udhëheqëse globale në industrinë fleksibël të kanaleve të ajrit dhe fugave të zgjerimit të pëlhurës!
 • Ekspertiza jonë

  Ekspertiza jonë

  Prodhimi i kanaleve fleksibël të ajrit dhe nyjeve të zgjerimit të pëlhurës!
 • Përvoja jonë

  Përvoja jonë

  Një furnizues profesional fleksibël i kanaleve të ajrit që nga viti 1996!

JonëAplikacion

Prodhimi vjetor i tubave fleksibël të DEC Group është mbi pesëqind mijë (500,000) Km, duke arritur në më shumë se dhjetëfishin e perimetrit të tokës.Pas më shumë se dhjetë vitesh zhvillimi në Azi, tani DEC Group furnizon vazhdimisht tuba fleksibël me cilësi të lartë për një shumëllojshmëri të industrive tona vendase dhe të huaja si ndërtimi, energjia bërthamore, ushtria, elektron, transporti hapësinor, makineri, bujqësi, rafineri çeliku.

Lexo më shumë
Lajme

Qendra e Lajmeve

 • Test i thjeshtë për kanalin e ajrit fleksibël PVC!

  Test i thjeshtë për kanalin e ajrit fleksibël PVC!

  03/02/23
  MËNYRA E THJESHTË PËR TESTIM TË CILËSISË TË KORALIT TË AJRIMIT FLEKSIBILE PVC!Kanali i ajrit fleksibël me film PVC është projektuar për sistemin e ventilimit për banjot ose sistemin e shkarkimit të gazit të mbeturinave industriale.Filmi PVC ka anti-korozion të mirë...
 • Tuba tymi për kapuçët e rrezes!

  Tuba tymi për kapuçët e rrezes!

  04/01/23
  Tuba tymi për kapuçët e rrezes!Në përgjithësi ekzistojnë tre lloje tubash tymi për aspiratorët e rrezes: kanalet e ajrit fleksibël me letër alumini, tuba polipropileni (plastikë) dhe tuba PVC.Tuba të bërë nga PVC nuk janë të zakonshme.Ky lloj...
 • Veçoritë e projektimit të fugës zgjeruese jometalike me flanxh rrethore!

  Veçoritë e projektimit të fugës zgjeruese jometalike me flanxh rrethore!

  13/12/22
  Lidhja rrethore e zgjerimit jometalike me fllanxha dhe lëkura jometalike drejtkëndore janë një lloj lëkure pëlhure jo metalike.Krahasuar me lëkurën e zakonshme të nyjes së zgjerimit të skajit, gjatë prodhimit, punishtja ka nevojë për ...
 • Cilat janë karakteristikat e fugës së zgjerimit të pëlhurës silikoni për sa i përket materialit?

  Cilat janë karakteristikat e fugës së zgjerimit të pëlhurës silikoni për sa i përket materialit?

  01/12/22
  Cilat janë karakteristikat e fugës së zgjerimit të pëlhurës silikoni për sa i përket materialit?Lidhja e zgjerimit të pëlhurës silikoni përdor plotësisht gomën silikoni.Pëlhura silikoni është një gomë e veçantë që përmban silikon ...
 • Ku është instaluar silenciator i ventilimit?

  Ku është instaluar silenciator i ventilimit?

  21/11/22
  Ku është instaluar silenciator i ventilimit?Kjo lloj situate ndodh shpesh në praktikën inxhinierike të silenciatorëve të ventilimit.Shpejtësia e erës në daljen e sistemit të ventilimit është shumë e lartë, duke arritur më shumë ...
shikoni të gjitha lajmet
 • sfond

Rreth Kompanisë

Në vitin 1996, DEC Mach Elec.& Equip(Beijing) Co., Ltd. u formua nga Holland Environment Group Company (“DEC Group”) me një shumë prej dhjetë milionë e pesëqind mijë CNY kapital të regjistruar;është një nga prodhuesit më të mëdhenj të tubave fleksibël në botë, është një korporatë transnacionale e specializuar në prodhimin e llojeve të ndryshme të tubave të ventilimit.Produktet e saj të tubave fleksibël të ventilimit kanë kaluar teste të certifikimit të cilësisë në më shumë se 20 vende si UL181 amerikane dhe BS476 britanike.

Lexo më shumë