• Обложен мрежен воздушен канал
 • Флексибилен воздушен канал изработен од фолија и филм
 • Флексибилен акустичен канал со нов воздух
 • Нашата мисија

  Нашата мисија

  Создадете вредност за клиентите и создадете богатство за вработените!
 • Нашата визија

  Нашата визија

  Станете една од водечките светски компании во индустријата за флексибилни воздушни канали и експанзија на ткаенина!
 • Нашата експертиза

  Нашата експертиза

  Производство на флексибилни воздушни канали и зглобови за проширување на ткаенината!
 • Нашето искуство

  Нашето искуство

  Професионален добавувач на флексибилни воздушни канали од 1996 година!

НашиотАпликација

Годишното производство на флексибилни цевки на DEC Group е над петстотини илјади (500.000) Km, што е повеќе од десет пати од обемот на земјата.По повеќе од десет години развој во Азија, сега DEC Group континуирано снабдува висококвалитетни флексибилни цевки за различни наши домашни и странски индустрии како што се градежништвото, нуклеарната енергија, војската, електроните, вселенскиот транспорт, машините, земјоделството, рафинеријата за челик.

Прочитај повеќе
Вести

Центар за вести

 • Едноставен тест за флексибилен ПВЦ воздушен канал!

  Едноставен тест за флексибилен ПВЦ воздушен канал!

  03.02.23
  ЕДНОСТАВЕН НАЧИН ЗА ТЕСТИРАЊЕ НА КВАЛИТЕТОТ НА ФЛЕКСИБНИОТ ПВЦ ВОЗДУХ КАНАЛ!Воздушен канал со флексибилен ПВЦ филм е дизајниран за систем за вентилација за бањи или систем за испуштање на индустриски отпадни гасови.ПВЦ филмот има добра антикоро...
 • Димни цевки за аспиратори!

  Димни цевки за аспиратори!

  04.01.23
  Димни цевки за аспиратори!Општо земено, постојат три типа на цевки за чад за аспиратори: воздушни канали со флексибилна алуминиумска фолија, цевки од полипропилен (пластика) и цевки од ПВЦ.Цевките направени од ПВЦ не се вообичаени.Овој вид...
 • Дизајнерски карактеристики на неметален проширен спој со кружен прирабник!

  Дизајнерски карактеристики на неметален проширен спој со кружен прирабник!

  13.12.22
  Кружни прирабнички неметални експанзиони споеви и правоаголна неметална кожа се еден вид неметална кожа од ткаенина.Во споредба со обичната кожа за проширување на рабовите, за време на производството, работилницата има потреба од ...
 • Кои се карактеристиките на експанзиониот спој со силиконска ткаенина во однос на материјалот?

  Кои се карактеристиките на експанзиониот спој со силиконска ткаенина во однос на материјалот?

  01.12.22
  Кои се карактеристиките на експанзиониот спој со силиконска ткаенина во однос на материјалот?Зглобот за проширување на силиконската ткаенина целосно ја користи силиконската гума.Силиконската крпа е специјална гума која содржи силикон ...
 • Каде е инсталиран пригушувачот за вентилација?

  Каде е инсталиран пригушувачот за вентилација?

  21.11.22
  Каде е инсталиран пригушувачот за вентилација?Овој вид на ситуација често се случува во инженерската практика на вентилациони пригушувачи.Брзината на ветерот на излезот од системот за вентилација е многу голема, достигнувајќи повеќе ...
погледнете ги сите вести
 • позадина

За компанијата

Во 1996 година, DEC Mach Elec.& Equip(Peking) Co., Ltd. беше формирана од Holland Environment Group Company („DEC Group“) со износ од CNY десет милиони и петстотини илјади регистриран капитал;е еден од најголемите производители на флексибилни цевки во светот, е транснационална корпорација специјализирана за производство на различни видови вентилациони цевки.Нејзините производи од флексибилни вентилациони цевки поминаа тестови за сертификација на квалитет во повеќе од 20 земји како американскиот UL181 и британскиот BS476.

Прочитај повеќе